Voksne for Barn - Kurspåmelding

Oppl. for frivillige i medvirkningsmetoder

Opplæring for frivillig i medvirkningsmetoder

Da dette arrangementet er gratis er det viktig at du gjør følgende i påmeldingsskjemaet:

Fyller ut KUN personlig deltakerinfo.

  • Velger faktura-betaling (men vi sender ikke noen faktura)
  • Velger et alternativ ift. personlig medlemskap
  • Vær nøye når du fyller ut opplysningene om reise, overnatting.

 

Praktisk informasjon


Dato: 24. november 2017
Tid: kl. 09.00-15.00
Sted: Voksne for Barn sine lokaler i Oslo, Stortorvet 10 (inngang fra Møllergata)
Påmeldingsfrist: 23. oktober 2017
 
Pris: Voksne for Barn dekker kostnader for reise (rimeligste reisemåte) og opphold. Det utbetales ikke kostgodtgjørelse.
NB! Ved uteblivelse uten å gi beskjed, vil kostnader for opphold bli fakturert i ettertid!

Reise:
All bestilling av flybilletter foretas av Voksne for Barn, da våre avtaler gjør at vi får billigere billetter. Husk å oppgi avreiseflyplass og ønsket tidspunkt for reise. NB! Jo tidligere vi får din henvendelse, desto billigere flybilletter kan vi få.

Overnatting:
I forbindelse med arrangementer for frivillige får vi i blant spørsmål om det er mulig å få en eller en ekstra overnatting. Da organisasjonen har et begrenset budsjett til å gjennomføre arrangement for våre frivillige, har vi i utgangspunktet bare mulighet til å dekke ekstra overnattinger dersom det er særlige behov som gjør at dette er nødvendig. Det kan handle om helse, reisevei og –tider, andre oppdrag i regi av organisasjonen osv. Ved slike behov, kan man gi et begrunnet ønske om ekstra overnatting ved påmelding, så gjøres det en vurdering. Dersom dere har privat overnatting, eller mulighet til å betale overnatting selv, så kan dere selvfølgelig få reise når dere vil.
 
Ved tap/skade/ulykke
Hvis du som frivillig deltaker kommer ut for tap, skade eller ulykke, så er ikke Voksne for Barn økonomisk ansvarlig for dette. Dette kan dekkes av en reiseforsikring, men det er et privat anliggende.